Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Με ένα ευρώ την ημέρα διαφημίζεις διαδικτυακά την επιχείρησή σου

Όσοι επιθυμείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  και  στο  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ   με μόλις δυο ευρώ την ημέρα  θα πρέπει  να επικοινωνήσετε μαζί μας στο γνωστό mail

stavros.marinis@gmail.com

Για κάρτες της επιχείρησης σας στην πρώτη σελίδα του blog μας και με κόστος μόλις ένα ευρώ!! την ημέρα.

Η επιχείρησή σας θα γίνει γρήγορα γνωστή στους αναγνώστες μας και θα δείτε άμεση ανταπόκριση στις δικές σας πωλήσεις που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν.

Στις μέρες μας η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία αφού χιλιάδες από τους συμπολίτες μας σερφάρουν και γνωρίζουν μέσω του διαδικτύου προϊόντα και υπηρεσίες.

Μάλιστα είναι πλέον σαφές πως στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε δεν είναι για να πετάμε λεφτά σε ακριβές διαφημίσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που μέρα με την μέρα αυξάνει τους αναγνώστες του είναι μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να προβληθείτε διαδικτυακά με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Με μόλις 30 ευρώ το μήνα κερδίζετε πολύ περισσότερα από ό,τι άλλη διαφήμιση και να κάνατε.

Να τονίσουμε πως δεν υπάρχει η πλέον  δυνατότητα να διαφημιστείτε μόνο στο ένα ιστολόγιο μας πληρώνοντας όπως παλιότερα μόλις ένα ευρώ την ημέρα.

Όσοι έχουν προλάβει την προηγούμενη προσφορά συνεχίζουν κανονικά χωρίς επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας mail ή επικοινωνήστε στο 6992245170 κ. Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου